Lincoln Elementary Media Center

Community
St. Joseph, MI
Market
Education
Status
Complete
Client
St. Joseph Public Schools
Project Details

This state-of-the-art library/media center addition was designed to replace a small, antiquated library. The overall design included the exterior, which needed to be visually compatible with the existing building. The new center encompasses 6,000 sq. ft., 3,000 of which is dedicated to reading and reference materials, with the remaining space devoted to multi-purpose space. The multi-purpose area houses a computer lab, an instructional room, a workroom, a central conference room, a media specialist office, and a communications room. The communications room serves as an in-house T.V. studio, allowing students to broadcast their own programs district wide. This renovation also included a new prep kitchen, food serving area and administrative office space. The media center was also designed with community use in mind. It was given a separate entrance which can be secured from the school.

Highlights

  • Building Renovations Remodeling
  • New Design/Construction
  • ADA Accessible Computer Lab Specialized Office Space Media Center
  • Prep Kitchen
  • Food Serving Area

 

© 2021 Abonmarche. All rights reserved. Privacy Policy